…og grønne tagger nedover hele sin rygg…..

Dette prosjektet har vært det lengste, men også vært det morsomste til nå. Gutten min på 2.6 år kom og fortalte at han ville ha en “Jakke, med lomme på magen og hette”. 

IMG_6154Han har vært med på hele prosessen, og det første var å finne et mønster. Det fant vi i Alt om Håndarbeid nr. 08/2013; “Dino-kardigan”. På butikken Stoffdronning fikk vi god hjelp og fant det vi skulle ha, Isoli og glidelås. Fargene hadde han bestemt lenge før vi kom i butikken og hvilke som skulle være hvor på jakka, så her måtte bare mor nikke og klippe delene slik han hadde bestemt. 

Jakka var grei å sy, men det kan være greit å ha sydd litt fra før. Jeg slet litt med å forstå hvordan belegget skulle festes, men med litt hjelp fra erfarne syerskere så ordnet det seg! Eieren av jakka ville selvfølgelig sy litt han også! Stas å få være med å sy på lommene, dem skulle alle skattene han fant legges nedi. 

IMG_5986I dag, på selveste 17. Mai, ble jakka ferdig! Den måtte på med en gang og taggene på ryggen, som det har vært stor fasinasjon for gjennom hele prosessen, måtte inspiseres! De var jo nesten som Gruffalo sine lilla pigger!! Da passet det jo helt perfekt at dagen skulle feires i skogen, “For der bor jo Gruffalo!! Kanskje vi ser han i dag mamma?! Kom da!!!”IMG_6003

Årets bunad!

IMG_6121Håper alle har hatt en finfin 17. Mai!!

This entry was posted in Barneklær, My Life, Nina Furunes, Photography, Syprosjekt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*