Joggedress og kjøretøy!

Storebror har fått sin første hjemmesydde joggedress! Vet ikke hvem som er mest stolt, Storebror eller mamman som har laget den. 🙂

Jeg kjøpte en restebit med kjøretøystoff og fikk klar beskjed om at det skulle bli en genser! Da jeg foreslo at han kunne få en bukse også med kjøretøyene på, tindret øynene! Så da var det bare å sette i gang.

Han fikk selv være med i butikken og velge ut fargene som skulle brukes i tillegg. Mønstrene er fra boken “Heilt spesiell og jubel -sy glade klær til glade barn”. Buksen er satt sammen av to mønstre, for lomme det måtte han ha!! Mange skatter som må samles.

Bisebånd og tvillingnål fikk jeg også prøvd meg på. Bisebånd på raglanen på genseren. Tvillingnål på kantbåndet på buksen. Litt knoting siden det var første gang men er fornøyd med sluttresultatet og vil absolutt benytte teknikkene på andre prosjekter. Begge deler står det gode beskrivelser om i boka.

Tvillingsøm

Her er nyvasket dress klar til bruk:

Joggedress

Øsnker alle en finfin tirsdag!

This entry was posted in Barneklær, My Life, Nina Furunes, Syprosjekt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*