Høstens beste plagg: Baggy lue med brem!

Dette plagget har vært høstens beste plagg og er veldig enkelt å lage! Storebror på to år liker ikke caps og solbriller er på i maks et kvarter. Derfor har vi prøvd maaange ulike løsninger gjennom sommeren.

Men nå er det høst og jeg fant et genialt luemønster i boka “Heilt spesiell og jubel”. Boka er laget av to utrolig dyktige og inspirerende syersker og bloggere. De har laget mønster til baggy lue med brem som i tillegg er vendbar!! Perfekt:) Det er ikke store bitene med stoff man trenger heller så stofflageret minket enda litt mer. Luftballongen er laget av vinyl som jeg har kjøpt av “Laralill”, som er en like så inspirerende syblogg, ta en titt når du først klikker innom!! Og eieren av luene, han har med glede hatt dem på!! Hurra!

IMG_3686 2 IMG_3691 1

This entry was posted in My Life, Nina Furunes, Syprosjekt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*