Byggmester Bob!!!

Storebror er, som mange gutter, ekstremt opptatt av anleggsmaskiner. Og det kuleste for tiden er Byggmester Bob, så hva er vel kulere enn å få en bukse med “Bobbern” på!

Mønsteret er fra “Alt om håndarbeide, symagasin” 10/13,” retrobukse”. Dette var et “kveldsprosjekt”. Det vil si man klipper alt i hui og hast og syr sammen før noen av barna våkner, evt man selv sovner. Dette var første gang jeg lagde kantbånd og lommer og det var overraskende lett, så det blir det flere av. I min iver etter å få buksen ferdig så Storebror kunne få den dagen etter ble det “klipp og se hva som skjer”. Noen ganger, som nå, er det kanskje det beste. For jeg hadde aldri tenkt på denne kombinasjonen, men fin ble den. Og Storebror? Han var i ekstase! Både for trykket og lommene, hvor alle hans skatter kan samles. 🙂

IMG_3619IMG_3618

This entry was posted in My Life. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*