Sommerferie!!

Vi nyter deilige dager med sol og lek. I går var vi på Båtfestival på Sukkerbiten i Oslo. Vi møtte på noen hyggelige herrer fra Norsk Maritimt Museum. De hadde Båtverksted for små og store barn. Der fikk Storebror bygge sin egen dampbåt! Gjett om det var stas! I dag har vi en rolig dag hjemme og Dampbåten har vært ute på bøljan blå.

Båt og playdough

Istede for å kjøpe plastelina pleier jeg å lage Playdough. Den er enkel å lage, tar liten tid og er perfekt for små barnehender. Det kan minne litt om Trolldeig, men tørker ikke like fort ut. Man kan tilsette konditorfarge, glitter og oljer som lukter, for eksempel sitronolje. 🙂

Oppskriften er:

  • 5 dl hvetemel
  • 2 dl salt
  • 2 ss sitronsyre
  • 5 dl kokende vann
  • 2-3 ss olje
  • konditorfarge, glitter og olje med lukt etter ønske.

Vil du bygge din egen båt, men ikke er i Oslo i helga? Barnas Båtverksted er åpent på søndager på Norsk Maritimt Museum.

 

This entry was posted in Aktiviteter med barn, My Life, Nina Furunes. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*