Babynest til Lillesøster

Alle nyfødte “må” ha et babynest! Ihvertfall virker det slik. Og Lillesøster kan vel ikke være noe bedre/dårligere? Uansett så var det ihvertfall gøy å sy. Det er enkelt og går fort, så et fint nybegynnerprosjekt. Mønsteret jeg brukte, med et par tilpasninger, fant jeg på denne siden. Veiledningen er godt forklart og grei å følge.

Jeg byttet ut plattevatten i bunn med mellomleggsvatt som jeg alltid bruker i krabbetepper og syns fungerer bedre. På flere av de babynestene jeg har sett på nett syns jeg “pølsen” rundt virker slapp. Ser ikke at den skal lage det lune, trygge redet til babyen. Men Smulan selger Babynest som jeg syns er helt nydelige og var alternativet om jeg ikke kom i mål med mitt. Jeg sendte en forespørsel om hva hun gjorde med pølsen rundt for å få den så fast og fin. I stede for å rulle sammen plattevatt stappet hun bare vatt inn. Perfekt!! Resultatet ble som ønsket!

IMG_1470 IMG_1475

Nå har babynesten vært i bruk i to uker og den er helt super. Lillesøster sover godt og det er mulig å flytte henne uten at hun våkner. Det var en kjempeutfordring med Storebror og hovedgrunnen for at jeg lagde den.

Ønsker alle en finfin sommer!!

 

 

This entry was posted in My Life, Nina Furunes, Syprosjekt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*