“Gladvest” til en glad gutt!

Jeg har tidligere blogget om mine UFOer. Dette var det første i bunken. Jeg hadde felt av for stramt i halsenkanten så vesten gikk ikke over hodet til den kommende eieren….

Gladvest

Minstemann er en varm gutt og da er det greit med en vest istede for genser når været begynner å slå om. Jeg har tidligere strikket Oslo-anorakken til han og likte garnkvaliteten. Plagget er lunt, mykt og klør ikke, til tross for at det er ull. Vesten er strikket i Pickles Summer Wool og det var en meget glad og stolt gutt som prøvde den på for første gang. Det varmer et mammahjerte som er glad i å lage ting. 🙂

 

This entry was posted in My Life, Nina Furunes, Strikking. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*