En liten tøffing på tur!

Vi har en stolt liten gutt som har lært seg å gå! Ny genser har han også fått!                     Oslo-anorakken fra Pickles. Jeg kjøpte en kitpakke for en god stund siden og nå er den ferdig! Mønsteret var greit å følge og Pickles har mange fine instruksjonsfilmer på sidene sine, hvis man trenger litt veiledning. Genseren er strikket i str 1-2 år, så jeg satser på at den kan brukes lenge og skal bli god å ha når vi reiser til Nord-Norge i sommer! 

IMG_0279 IMG_0287

 

 

This entry was posted in My Life, Nina Furunes, Strikking. Bookmark the permalink.

2 Responses to En liten tøffing på tur!

  1. Så nydelig!!! Og flink da!!**** Klæm fra Trondheim

  2. Pingback: “Gladvest” til en glad gutt! | Nina Furunes – Life is a journey, not a race

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*