Retro sengetøy!

Jeg er så heldig å være fadder til ei lita jente. Til jul fikk hun dukkeseng, men uten dyne og pute. Så mammaen spurte meg om jeg kunne lage. Selvfølgelig!!

I en opprydningsjau på et sted jeg jobbet ble et tøystykke fra 80-tallet kassert, helt til jeg såg det og pakket det fint ned i vesken min. Det passet perfekt til dette prosjektet! Rett før jeg startet med dette prosjektet hadde jeg vært på sømmessen på Lillestrøm og fikk bunkret opp med maaaaange bånd. Dem er det “alltid” behov for. Dette gikk fort å lage og var veldig enkelt. Hvis man ikke har sydd noe særlig før og har en liten frøken eller herremann som trenger en dyne og pute til en dukkeseng er det bare å sette i gang!!

IMG_0763

This entry was posted in My Life, Nina Furunes, Syprosjekt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*