Life is a journey, not a race!!!

Det har blitt lite søm og blogg siste halve året. Det har sin helt naturlige årsak. En liten krabat som ikke er så rent liten lengre og har lært seg både å krabbe og åpne skapdører. Så da henger mor og far etter som noen slips og prøver å henge med i svingene. Og det er fantastisk gøy!!!

At det står Life is a journey, not a race i headingen min er ikke uten grunn. “Smak” litt på den, jeg tror vi alle har godt å tenke gjennom hva vi gjør ut av livene våre. 🙂 Nok filosofering…… Altså, JEG HAR FÅTT SYDD!!! Jeg har hatt tid og overskudd til å gjøre ferdig et par småprosjekter og jeg er så fornøyd!

Jeg hadde lyst å sy lekebukse og sommerbukse til gutten min og fant et Burdamønster som lignet på det jeg hadde tenkt. Jeg valgte å sy en bukse i tynn bomull og en i litt tykkere dongeri. (Som sagt, han er aktiv og da er det greit med en litt slitesterk bukse.) Mønsteret fungerte helt fint, men ser at jeg kommer til å tegne det om litt slik at det passer enda over bleierompa når stoffet ikke er elastisk.

IMG_1274

Siste dagen i permisjonen var jeg på Blafrebutikken på Ekeberg og kjøpte metervare hos dem. Syns mønstrene er søte og gleder meg til å lage noe med dem!!

 

This entry was posted in My Life, Syprosjekt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*