Lover å bruke opp før jeg kjøper nytt!!

Vi har ikke verdens største leilighet og med familieforøkelsen har det ikke akkurat blitt bedre plass. Derfor må jeg bruke opp det jeg har av stoffer før jeg går ut og kjøper noe nytt. For en tid siden sydde jeg to dresser til Lillegutt og som vanlig ble det igjen noe stoff. Det er MYE inspirasjon på nett hvis man bare googler litt rundt. Fant dette mønsteret som jeg syns var enkelt og greit å gjøre om til andre størrelser. Og ingenting er vel bedre enn slike kosemosebukser. Blir nok flere av disse opp gjennom årene:)

 

 

This entry was posted in My Life, Nina Furunes, Syprosjekt. Bookmark the permalink.

One Response to Lover å bruke opp før jeg kjøper nytt!!

  1. Pingback: Syke barn og kosemoseklær:) | Nina Furunes – Life is a journey, not a race

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*