Hel dress til Lillegutt

Mens vi ventet på lillegutt, ville jeg prøve å sy en hel dress til han. Mønsteret er fra Stoff og Stil. Den kommende pappaen har flere ganger blitt spurt om sin mening i mine syprosjekter, så da han kom med forslag på et stoff han hadde sett på Stoff og Stil sine sider var ikke det så sjokkerende, kanskje mer søtt og sjarmerende. 🙂

Å lese mønster er ikke min beste egenskap. Jeg kan ikke fagspråket og blir utålmodig mens jeg prøver å forstå, men man lærer mer og mer etterhvert som man syr. Heldigvis! Jeg har erfart at Stoff og Stil sine mønstre ikke alltid er like nøyaktige og tegninger og forklaringer ikke alltid stemmer overens. Så at det måtte noen justeringer til var ingen overraskelse. Etter å ha sydd to dresser, for jeg fant også et stoff som jeg syns var stilig, har jeg lært noen nye ting, er på utkikk etter bedre løsninger for andre ting og særs fornøyd til at det var første gangen. 🙂 Så får vi høre hva Lillegutt har å si om saken når han er tenåring og får se bilder av seg selv i disse dressene, som mamman og pappan syns er sååå kule. 😀

 

This entry was posted in My Life, Nina Furunes, Syprosjekt. Bookmark the permalink.

3 Responses to Hel dress til Lillegutt

  1. Mamma says:

    Flinke jenta! Ja det blir spennende å høre hvilke meninger han har om det på min 72 års dag 😉 Klem, stolt mamma/mormor <3

  2. Nina Furunes says:

    Ha ha!! Ja det kan du si! Vi får vente å se, heldigvis er det ennå leeeenge til:D

  3. Pingback: Lover å bruke opp før jeg kjøper nytt!! | Nina Furunes – Life is a journey, not a race

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*