Hipp hurra for luftballonger og en ny verdensborger!!

Endelig er ventetiden over!!! Mens jeg har ventet har det blitt noen syprosjekter. På Stoff og Stil fant jeg dette stoffet med luftballonger på, det måtte brukes på noe til “Knøtte” som skulle komme.

Ammepute hadde “alle” anbefalt. Jeg lagde den tidlig i svangerskapet og har brukt den mye. Den er fyllt med isoporkuler så den har blitt ganske slapp etter hvert som kulene ble trykt flate. Man får enten kjøpe med ekstra kuler eller fylle med noe annet. Ser at mange av dem som man kan kjøpe i butikk er fyllt med vatt eller noe lignende. Kanskje et bedre alternativ?

Saccosekken som er avbildet øverst er også et mønster fra Stoff & Stil. Mønsteret  var ikke det beste. Tegningene og mønstermalene stemte ikke overens, men med litt triksing og kreative løsninger ble resultatet ble som ønsket. Beste med den er at den kan brukes i mange år fremover og syns “Knøtte” mønsteret er barnslig, kan vi bare sy et nytt.    Både ammeputen og saccosekken har to lag med stoff. Foret er bomullslerret som er litt tykkere enn luftballongstoffet så forhåpentligvis tåler det en trøkk fra en etter hvert aktiv krabat.

Siste rest av stoffet ble det en liten rekke med vimpler av.

 Hipp hurra for “Knøtte”!!

This entry was posted in My Life, Nina Furunes, Syprosjekt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*