Mormors strikkeprosjekt og Knøttets gave

“Jeg trenger et nytt prosjekt! Er det noe dere trenger?” Det var mammas ord før jul en gang. Hun har alltid et håndarbeidsprosjekt på gang men nå var det visst tomt for oppdrag og ønsker. På den tiden gikk det en event på Facebook, “Prematur Strikk til SUS”. Amandaprosjektet var også mye i media og fortalte om behovet for ullklær til barn som er født for tidlig eller har fått en tøff start på livet. Jeg tipset henne om disse og en stund etterpå kom disse:

Mønstrene er fra Garnstudio, nøstebarn og  Carissaknits, siden er på engelsk men hønsehuset har norsk oversettelse.

Her er Knøttets gave til sykehuset, med stor hjelp fra mormor! Vi håper det kan varme!! 

This entry was posted in My Life, Strikking. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*