Ubrukelige fargestifter!

“Tante! Disse tegner ikke!!!” Det finnes mange tegnesaker på markedet og noen er definitivt mye bedre enn andre. Denne gangen fant vi dem som absolutt ikke satte igjen farge på arket… Stiftene ble pakket bort og aldri tatt frem igjen. Ikke før jeg fant “Pinterest“. En digital korktavle med masse ideer og inspirasjon innen mange kategorier. Under “DIY & Crafts”hadde noen lagd “fargestiftkaker”.

Oppskriften var som følger:

Sett ovnen på 200 grader.

Kapp opp fargestiftene i ønsket størrelse

Legg fargestiftene i en silikonform

Sett formen i ovnen. Når fargestiftene er helt smeltet taes formen ut. Dette kan gå raskt så følg med! Avkjøles helt før de taes ut av formene.

Jeg brukte for lite fargestifter i forhold til størrelsen på formen så dem knakk, men resultatet ble ihvertfall fargerikt. En fin aktivitet å gjøre sammen med barn en dag været ikke frister til å være ute i og fargestiftene ikke setter farge på blanke ark.

This entry was posted in My Life. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*