Range Rover og blogg nummer 2!!

Da var høsten her og jeg har vært på mitt første kaffetreff arrangert av Avdeling øst i Norsk Land Rover Klubb. Har gjennom sommeren tatt mange HDR bilder. Etterhvert har jeg begynt å bli ganske fornøyd med noen av dem. Liker HDR bilder best når ikke effekten blir så stor at bildet ser falskt ut. Syns at det begynner å komme seg. 🙂 Så i dag var det filter som ble prøvd ut. Har hatt gradert filter leeeenge men ikke vært flink til å prøve det ut, så nå var det på tide. Perfekt dag med skarpt lys og skyer. 🙂

Reflection Range Rovers Range Rover

Må også fortelle at vi, dvs. min kjære og meg, har en egen blogg med Land Rover og turer! 🙂 Bare å sjekke ut på http://landy.no/ Enjoy!!

This entry was posted in My Life. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*