SOMMER!!

“SOL!! Endelig er sommeren her!” Det var gjengangeren på jobben min for en stund tilbake. Det hadde vært flere dager med sol fra blå himmel og gradestokken hadde krøpet gått opp over 30 grader.Vannslange og vannspreder ble funnet frem. Is ble kjøpt inn og alle drømte om hva de skulle gjøre både etter jobb og i ferien. Etter to uker med temperatur rundt 30 grader begynte fløyta å få en annen låt. “Åååååh, det er så varmt!!” Isen var ikke så spennende lengre, og plena begynte å se ut som ei gjørmesklie…Men så! Endelig kom skyene og temperaturen sank…På min første feriedag!!  Ok, det var egentlig litt deilig. Slippe solkremsmørja, kunne gå 10 meter uten at svetten renner og faktisk ha lyst på mat. Men etter to dager var tålmodigheten brukt opp.Hvor blir det av sola! Jeg vil ligge på stranda, lese ei bok og nyte dagene! Så mens jeg ventet på solen, satt jeg å så gjennom bildene på pcn og kom over disse:

En helt vanlig dag i vinter.....Deilig.. :P

JEG LOVER PÅ TRO OG ÆRE AT JEG NESTEN ALDRI SKAL KLAGE PÅ SOL OG VARME!!!

This entry was posted in My Life and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to SOMMER!!

  1. mamma says:

    Se det ja. Dette blir bra ;o) klem, mamma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*