Jeg skal lage meg blogg!!!

Sendte jeg på melding til min kjære i går. Supergira og lynklar for å finne ut av dette. Mange temaer og ideer hadde jeg også. Var på vindusshopping med ei vennine og hun fortalte om bloggen sin. Vi hadde en tanke og ide om hva vi kunne skrive om, knallgøy var det. Særlig klokken 2 i natt da jeg ikke fikk sove, da var det mange ideer som surret rundt. Nå derimot er det fullstendig stopp og prestasjonsangst. Hva i huleste skal jeg skrive om?? Blir det for teit? Å jeg som er så flink til grammatikk!! 😛 Unikt! Nei jeg gir opp, vi får heller se hva som kommer “rækans”……

This entry was posted in My Life and tagged . Bookmark the permalink.

5 Responses to Jeg skal lage meg blogg!!!

 1. mamma says:

  En god begynnelse. Lykke til! Klem.

 2. Bernt-Inge says:

  Se der ja 😉 første steg er jo det lengste 😉

  *stor klem*

 3. rockekokk says:

  jamen… hva med vikingkjolen? og prøveromsposering? og den kjolen som INGEN passer i??
  lykke til!!!:)

 4. Nina Furunes says:

  Når bildene kommer!!! 😉

 5. Gratulerer med side da søta! Dete blir bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*